Inplaceringar i våra master

Nå hela Sverige med inplaceringar i vår infrastruktur

Det är många som hyr plats i våra master. En del av våra kunder har sin utrustning hos oss för att nå ut med sina tjänster till så många som möjligt i både städer och landsbygd. För en del är det också viktigt att ha inplacerat sin utrustning så högt upp som möjligt för att få den täckning som krävs. Det kan de hos oss då vi tillhandahåller de högsta masterna i landet.

Inplacering ger dig sänkta drift- och  investeringskostnader

Via våra master kan du nå ut med dina tjänster utan att drift- och investeringskostnaderna springer iväg. Våra master och anläggningar har hög prestanda och radiotäckning och är strategiskt placerade för att nå så långt ut som möjligt. Alla som arbetar här måste också vara certifierade. Detta borgar förstås för högsta möjliga kvalitet och säkerhet för dina inplaceringar hos oss.

Ansökan om inplacering

Här kan du ladda ner formulär angående ansökan om inplacering.
Fyll i och skicka in så återkommer vi snarast med besked.

Entreprenörscenter

Information för Teracoms inplaceringskunder och deras entreprenörer samt de entreprenörer Teracom anlitar.

Com Hem flyttar till Kaknästornet

Under 2015 påbörjades arbetet med att utöka kapaciteten och utrymmet för fler servrar och utrustning i Kaknästornet. Arbetet är nu klart och Com Hem flyttar nu in delar av sin utrustning till Kaknäs.

Vad kostar ett avbrott?

Eller snarare bör frågan ställas: Vad får det kosta att slippa avbrott? Mhz frågade en antal företag och myndigheter hur de resonerar när de sätter gränsen för vad som är rimligt.