Teracom tecknar avtal med Arbetsförmedlingen

Teracom har tecknat ett flerårigt avtal med Arbetsförmedlingen om tjänsten Datacenter.

Sedan Teracom började erbjuda Datacenter i sina anläggningar runt om i hela landet har intresset varit stort. De är alla utrustade med både krafttillgångar och fiberaccesser säkrade för att klara de allra tuffaste kraven på redundans och tillgänglighet. Teracoms säkerhetssystem, skalskydd och tillträdeskontroll är också skapade för högsta möjliga säkerhet.

-   Vi är mycket glada över att välkomna Arbetsförmedlingen som ny kund och kunna berätta om vårt samarbete inom Datacenter-området. Detta ligger helt i linje med den satsning vi gör inom området datacenter och säkra nät. Säger Pär Fredén, sälj- och marknadschef, Teracom.

Arbetsförmedlingen har en viktig roll i samhället där uppdraget är att underlätta för arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra. Det ställer höga krav på tillgänglighet och säkerhet. Arbetsförmedlingen har idag ett ökat tillväxtbehov och det långsiktiga samarbetet innebär att Teracom kan följa och skala upp allt eftersom behovet förändras.

Marknadens behov av Datacenter ökar i snabb takt och utgör ett viktigt tillväxtområde för Teracom som kan erbjuda produktionsplatser runt om i hela landet med hög driftsäkerhet och skalskydd i världsklass. Detta matchar väl en växande marknad som ställer allt högre krav på funktionalitet, tillgänglighet och säkerhet.